ua en ru

Канівець вийшов із фракції “Батьківщини” у відповідь на бездіяльність її керівництва

Народний депутат від «Батьківщини» Олег Канівець вийшов із фракції у відповідь на бездіяльність її керівництва. Про це заявив сам депутат.

«Я дійсно написав заяву про вихід із депутатської фракції «Батьківщина». Іншого вибору керівництво фракції - Арсеній Яценюк та Олександр Турчинов - мені не залишили. Я неодноразово намагався достукатись до партійних лідерів. Протее, мене ніхто не хотів чути! Втім як і багатьох інших моїх коллег-депутатів», - наголосив депутат.

При цьому, Канівець запевнив, що не приєднається до парламентської більшості. «Я залишаюсь опозиційним політиком - в опозиції до Януковича та до його команди. Я голосуватиму за всі законодавчі ініціативи опозиційних політичних сил», - заявив депутат.

Він підкреслив, що залишається позафракційним. «Можу сказати, що моє рішення про вихід із фракції підтримують майже всі колеги-депутати від Львівщини», - зазначив Канівець.

Він також нагадав, що «протягом усієї виборчої кампанії проти мене в окрузі №126 працював екс-депутат від «Батьківщини» Віктор Швець. «Його діяльність була повністю скерована на дискредитацію мене як кандидата у народні депутати. Керівництво фракції після виборів обіцяло обговорити це питання. Проте вибори пройшли, і всі, на жаль, забули про свої обіцянки. Та навіть більше - без жодного обговорення на засіданні фракції, немов би «на зло мені», Швеця було знову закріплено одним із кураторів Львівської області", - резюмував Канівець.

Читайте також: Відкликання опозиціонерами своїх заяв про вихід з "Батьківщини" не мають юридичної сили, - джерело