ua en ru

Каніболоцький залишає "Шахтар"

Каніболоцький залишає "Шахтар" Фото: Антон Каніболоцький

Воротар "гірників" йде через п'ять років виступів

Воротар Антон Каніболоцький залишає донецький футбольний клуб "Шахтар" після 5 років виступів. Про це повідомляє прес-служба "гірників".

Антон Каніболоцький став футболістом "Шахтаря" в липні 2012 року і дебютував 3 листопада в матчі із запорізьким "Металургом". Всього за перший сезон в донецькій команді Антон провів 10 ігор і пропустив 4 м'ячі, вперше в кар'єрі опинившись чемпіоном і володарем Кубка країни.

Сезон - 2013/14 Каніболоцький почав з переможного поєдинку за Суперкубок України з одеським "Чорноморцем" (3:1). Цей футбольний рік найбагатший для голкіпера за кількістю проведених зустрічей (16).

В Лізі чемпіонів за "Шахтар" Антон дебютував в сезоні 2015/16, відігравши матчі з "Мальме" у Львові і з ПСЖ в Парижі. "Гірники" три роки поспіль здобували Суперкубок України, коли ворота захищав Каніболоцький. Усього в активі голкіпера 55 матчів у різних турнірах, три чемпіонства і три національних Кубка.

Нагадаємо, захисник "Шахтаря" Олександр Кучер, у якого закінчився контракт, провів свій останній сезон у футболці донецького клубу.