ua en ru

Кандидатуру Собчак на президентських виборах готові підтримати лише 9% росіян, - опитування

Кандидатуру Собчак на президентських виборах готові підтримати лише 9% росіян, - опитування Фото: Ксенія Собчак (vk.com/kseniasobchakgroup)

Не стали б голосувати за Собчак 90% росіян

Кандидатуру Ксенії Собчак на президентських виборах в Російській Федерації готові підтримати лише 9% росіян. Про це свідчать результати опитування, проведеного російським "Левада-Центром".

Так, згідно з опитуванням, 4% росіян чули про висунення Собчак і готові за неї проголосувати, ще 5% респондентів нічого не чули про це, але могли б проголосувати за Собчак.

Разом з тим, 58% росіян чули про висунення Собчак, але не стали б за неї голосувати, а ще 42% - нічого не чули про це і не стали б голосувати.

Кандидатуру Собчак на президентських виборах готові підтримати лише 9% росіян, - опитування

Фото: результати опитування (levada.ru)

Крім того, за чинного президента Росії Володимира Путіна готові проголосувати 66% від тих респондентів з тих, хто готовий іти на вибори, за лідера ЛДПР Володимира Жириновського - 3%, а електоральний рейтинг Собчак, за даними опитування, не перевищує одного відсотка.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у виборах президента Російської Федерації (РФ) візьме участь телеведуча Ксенія Собчак.