ua en ru

Кандидатура на посаду прем'єра Криму не визначена, і найближчим часом позачергової сесії ВР АРК не планується, - Константинов

Кандидатура на пост прем'єр-міністра Криму ще не визначена, і найближчим часом не планується проведення позачергового засідання сесії Верховної Ради АРК з даного питання. Про це журналістам заявив голова ВС АРК Володимир Константинов в Сімферополі 5 жовтня, передає кореспондент РБК-Україна.
"Почекайте, найближчим часом це питання буде вирішено. Влада сформована і працює, Верховна Рада працює, Рада міністрів працює, все на своїх місцях, все йде нормально і стабільно", - сказав Володимир Константинов.
За словами спікера, в ході його поїздки в Київ питання про кандидатуру прем'єра не обговорювалося.

Раніше джерела в кримському уряді повідомляли, що сьогодні, 5 жовтня, в ході засідання Президії Верховної Ради Криму, можливо, буде призначено засідання парламенту автономії, на якому озвучать ім'я кандидата на посаду голови Ради міністрів Криму.
Зазначимо, зараз активно обговорюються імена претендентів на крісло прем'єр-міністра Криму, періодично віддаючи "пальму першості" нинішньому голові Севастопольської міськдержадміністрації Володимиру Яцубі або керівнику МДВ України Анатолію Могильову. Ті, у свою чергу, спростовують такі припущення. Однак експерти дотримуються думки, що на посаду голови Радміну, найімовірніше, буде призначений перший віце-прем'єр автономії Павло Бурлаков.
Нагадаємо, колишній кримський прем'єр Василь Джарти помер в ніч на 17 серпня в пансіонаті "Гліцинія" на ПБК, де проходив реабілітацію після операції.