ua en ru

Кандидатів на посаду голови Антикорупційного бюро визначать наприкінці лютого, - Чубаров

Кандидатів на посаду голови Антикорупційного бюро визначать наприкінці лютого, - Чубаров

Кандидатів на пост директора Національного антикорупційного бюро визначать наприкінці лютого. Про це РБК-Україна повідомив голова конкурсної комісії з відбору кандидатів на посаду директора Антикорупційного бюро України Рефат Чубаров.

За його словами, на даний момент, працюючи протягом 4 днів, комісія вивчила документи вже 70 осіб, які подали заявку на участь у конкурсі. Чубаров прогнозує, що вивчити документи всіх претендентів комісія зможе до кінця цього тижня.

Він також повідомив, що наступного тижня розпочнеться наступний етап - проведення співбесід.

"Я думаю, що на співбесіду прийде приблизно 70-80 чоловік. Наступного тижня почнемо з ними говорити і до кінця місяця спробуємо поговорити з усіма", - зазначив Чубаров.

Він додав, що остаточне визначення кандидатів може зайняти ще перший тиждень березня. "Ну, можливо там ще тиждень березня буде", - розповів Чубаров.

Нагадаємо, член конкурсної комісії з обрання голови НАБ Євген Захаров раніше заявляв, що рішення конкурсної комісії з відбору трьох кандидатів на посаду голови Національного антикорупційного бюро з'явиться не раніше 6 березня.