ua en ru

Кандидат на посаду держсекретаря США Тіллерсон залишає посаду глави ExxonMobil

Кандидат на посаду держсекретаря США Тіллерсон залишає посаду глави ExxonMobil Фото: глава ExxonMobil Рекс Тіллерсон помічений в тісних зв'язках з президентом РФ Володимиром Путіним

Деякі політики висловлюють побоювання з приводу тісних зв'язків Рекса Тіллерсона з президентом Росії Володимиром Путіним

Голова ради директорів американської нафтогазової компанії ExxonMobil Рекс Тіллерсон, якого обраний президент США Дональд Трамп висунув на пост держсекретаря, наприкінці року йде у відставку. Про це повідомила пресс-служба ExxonMobil.

"Ми дякуємо Рексові за керівництво і відданість компанії", - сказано в повідомленні.

У компанії також зазначили, що посаду голови ради директорів і головного виконавчого директора з 1 січня 2017 року обійме Даррен Вудс.

Зазначимо, 13 грудня стало відомо, що Дональд Трамп висунув голову ExxonMobil Рекса Тіллерсона на посаду державного секретаря.

При цьому республіканці і деякі демократи висловлювали побоювання з приводу тісних зв'язків Тіллерсона з президентом Росії Володимиром Путіним.

Нагадаємо, обраний президент США Дональд Трамп призначив колишнього голову об'єднаного командування армії США в Центральній і Південній Америці Джона Келлі главою Міністерства національної безпеки США.