ua en ru

В Каліфорнії через аварію евакуювали відвідувачів Діснейленду

В Каліфорнії через аварію евакуювали відвідувачів Діснейленду Фото: знеструмлений Діснейленд в Анахаймі (twitter.com/gfienberg17)

Частину Діснейленду в Анахаймі було знеструмлено через аварію на трансформаторах

В Анахаймі (Каліфорнія, США) евакуювали відвідувачів Діснейленду через аварію, в результаті якої частина парку атракціонів виявилася знеструмленою, передає CNBC.

Повідомляється, що в результаті аварії зупинилися близько десятка атракціонів, у тому числі і монорейка, яка обслуговує парк. Деякі відвідувачі провели близько півгодини в темряві, поки їх не евакуювали співробітники Діснейленду.

За словами представників парку розваг, причиною аварії стала поломка трансформаторів. Через кілька годин подачу електроенергії відновили.

Зазначимо, Діснейленд в Анхайме є першим парком розваг, який відкрив Уолт Дісней. Всього в ньому знаходиться більше 50 атракціонів.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Харкові евакуювали близько 240 осіб через "мінування гуртожитку". В ході огляду приміщень та прилеглої території правоохоронці не виявили вибухівку або інші небезпечні речовини.