ua en ru

У Каліфорнії 70 тис людей залишилися без світла

У Каліфорнії 70 тис людей залишилися без світла Фото: в Каліфорнії 70 тис людей залишилися без світла

Через зливи та штормовий вітер без світла залишилися понад 70 тис людей

Більше 70 тисяч людей залишилися без електроенергії після того, як на південні регіони Каліфорнії в неділю обрушилися штормові вітри, що супроводжуються потужними зливами. Про це повідомляє AFP.

Наголошується, що через негоду опинилися обірвані кілометри ліній електропередачі в окрузі Сан-Дієго, що призвело до припинення енергопостачання для близько 40 тис осіб. У сусідньому окрузі Лос-Анджелес без світла перебувають понад 30 тис споживачів.

Крім того, один з жителів загинув, коли на автомобіль, в якому він перебував, впало дерево. У зв'язку зі зливами влада поширила попередження про можливість підтоплення у ряді районів.

Повідомляється, що в гірських районах Каліфорнії, розташованих на схід від узбережжя, негода призвела до випадання великої кількості снігових опадів, з-за чого дорожній поліції довелося закрити ряд місцевих трас.

Нагадаємо, губернатор Каліфорнії Джеррі Браун оголосив надзвичайний стан в передмісті Лос-Анджелеса у зв'язку з витоком газу, через яку тисячі людей були змушені покинути свої будинки.