ua en ru

Який тип комп'ютера підходить саме вам?

Який тип комп'ютера підходить саме вам?

Багато користувачів, які потребують в новому комп'ютері, не можуть визначитися, який же тип пристрою їм найбільше. Спробуємо разом розібратися, що ж придбати для різної інтенсивності роботи - персональний комп'ютер або компактний ноутбук?

Для роботи

Напевно, більшість читачів зі мною погодяться, що найчастіше в офісах зручно працювати на стаціонарних, тобто, персональних комп'ютерах. Необхідність переносити комп'ютер з місця на місця практично відсутня, якщо ви щодня приходите на роботу. Незважаючи на те, що персональний комп'ютер займає багато місце, він виглядає куди більш солідно.

Для будинку

Багато користувачів використовують для домашніх потреб той же стаціонарний комп'ютер. Найчастіше - це зібрані з окремих запчастин пристрої, які, в результаті, обходяться дешевше примірників, придбаних в магазинах.

Для навчання

Оптимальними помічниками в процесі навчання є планшетні комп'ютери або ноутбуки з функцією планшета. Звичайно, хороший ноутбук трансформер обійдеться недешево, але заощадити на його придбання можна, якщо скористатися сервісом порівняння цін. На таких інтернет-майданчиках зазвичай зібрані фактично ексклюзивні цінові пропозиції від кращих компаній, що піклуються про своїх клієнтів.

Для подорожей

Кращим рішенням для роботи і розваг в дорозі або на новому місці є компактний нетбук, що включає в себе всі переваги повноцінного ноутбука і мобільність, що її може принести виключно малими габаритами пристрою.

У робочих поїздках нетбук також незамінний, оскільки дозволяє повноцінно працювати, а не лише комунікувати за допомогою месенджерів. Планшетні комп'ютери на Андроїд напевно не підійдуть для цього, тому саме компактне рішення для відряджених - саме нетбук.