ua en ru

Форекс - заробляйте без вкладень!

Сьогодні, на ринку Форекс в Україні багато компаній пропонують багато привабливих акцій, кінцевим результатом яких є внесення депозиту на реальний рахунок. Але як бути тим, хто тільки почав вивчати форекс або пройшли певний етап навчання, але все таки ще не готові торгувати на реальному рахунку на ринку форекс.

Сьогодні, на ринку Форекс в Україні багато компаній пропонують багато привабливих акцій, кінцевим результатом яких є внесення депозиту на реальний рахунок. Але як бути тим, хто тільки почав вивчати форекс або пройшли певний етап навчання, але все таки ще не готові торгувати на реальному рахунку на ринку форекс. Українським представництвом Європейського форекс брокера, компаній xDirect, була розроблена унікальна, яка дозволяє забезпечити максимально схожі умови до реальних, а найголовніше - почати заробляти на форекс без вкладень.
Сьогодні, 16 травня, стартувала форекс акція «Заробляй на Форекс без вкладень», в якій можуть взяти участь всі бажаючі.

Для того, що б отримати реальні гроші, учасникам акції потрібно успішно торгувати на ринку форекс і зробити максимальний об'єм. За кожен проторгувавши лот учасники форекс акції мають можливість отримати до 3 $.
Взяти участь та ознайомиться з умовами акції форекс можна ТУТ!