ua en ru

Кадирівці в ​Рубіжному викрали медичне обладнання з лікарні

Кадирівці в ​Рубіжному викрали медичне обладнання з лікарні Кадирівці обікрали лікарню у Рубіжному (meta.ua)

В окупованому місті Рубіжне Луганської області кадирівці розграбували інфекційне відділення лікарні.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на голову Луганської ОВА Сергія Гайдая.

"Неосвічені вбивці, нібито випадково, знайшли "покинутий" корпус лікарні в Рубіжному та він ще й виявилася з сучасним дороговартісним обладнанням та мав великі запаси іноземних ліків. Все це злі українці ховали від своїх громадян", - йдеться у повідомленні.

Гайдай зазначив, що окрім державної підтримки, інфекційне відділення протягом останніх років допомагали вдосконалювати багато міжнародних організацій.

Також він додав, що без перебільшення, це одне з кращих інфекційних відділень країни.

"На пропагандистському відео, окупанти похизувалися, що відкриють там шпиталь. Насправді ж, вже демонтують обладнання аби вивезти у РФ", - сказав голова ОВА.

Кадирівці в ​Рубіжному викрали медичне обладнання з лікарніКадирівці в ​Рубіжному викрали медичне обладнання з лікарніКадирівці в ​Рубіжному викрали медичне обладнання з лікарніКадирівці в ​Рубіжному викрали медичне обладнання з лікарніКадирівці в ​Рубіжному викрали медичне обладнання з лікарніКадирівці в ​Рубіжному викрали медичне обладнання з лікарніКадирівці в ​Рубіжному викрали медичне обладнання з лікарніКадирівці в ​Рубіжному викрали медичне обладнання з лікарніКадирівці в ​Рубіжному викрали медичне обладнання з лікарніОкупанти у Рубіжному розграбували лікарню (t.me/luhanskaVTSA)