ua en ru

У Кабулі терорист-смертник підірвав автомобіль, загинула одна людина та 14 поранено

У Кабулі терорист-смертник підірвав автомобіль, загинула одна людина та 14 поранено Фото: вибух у Кабулі (twitter.com/cancun_pw)

Поки жодне терористичне угрупування не взяло відповідальність за вибух

В Кабулі (Афганістан) терорист-смертник підірвався в автомобілі, внаслідок чого одна людина загинула і 14 отримали поранення. Про це повідомили в міністерстві внутрішніх справ Афганістану, передає AFP.

Вибух прогримів приблизно в 9:00 за місцевим часом. За інформацією правоохоронців, терорист-смертник замінував автомобіль марки Suzuki і чекав, поки на площу прибуде конвой міжнародних сил безпеки.

В результаті вибуху в районі інциденту безліч будівель в околицях отримали значні пошкодження. Поки жодне терористичне угрупування не взяло відповідальність за те, що сталося.

Нагадаємо, 27 січня 2018 року у Кабулі стався вибух біля Національного директорату безпеки Афганістану. Терорист-смертник підірвав автомобіль. Відповідальність за подію на себе взяла терористичне угрупування "Талібан". За даними Міністерства внутрішніх справ Афганістану, число жертв теракту досягла 103 людей. При цьому 235 осіб отримали поранення різного ступеня тяжкості.