ua en ru

У Кабміні завтра відбудеться селекторна нарада щодо опалювального сезону

У Кабміні завтра відбудеться селекторна нарада щодо опалювального сезону Фото: Геннадій Зубко (РБК-Україна)

Володимир Гройсман доручив Геннадію Зубку провести селектор

Віце-прем'єр-міністр, міністр регіонального розвитку, будівництва і ЖКГ Геннадій Зубку 4 жовтня проведе селекторну нараду щодо готовності до опалювального сезону. Про це на засіданні уряду заявив прем'єр-міністр Володимир Гройсман, передає кореспондент РБК-Україна.

Зокрема, Гройсман доручив Зубку провести селекторну нараду, щоб перевірити готовність регіонів до старту опалювального сезону, що має розпочатися не пізніше 15 жовтня.

"Якщо десь ще є проблеми, то потрібно негайно втрутитися і вирішити їх. І далі будемо робити висновки про ефективність роботи на місцях", - додав Гройсман.

Нагадаємо, раніше Гройсман закликав владу на місцях включати опалення з урахуванням погодних умов. Крім того, він оголосив, що опалювальний сезон в Україні має стартувати 15 жовтня.

Відзначимо, в уряді констатували готовність регіонів до опалювального сезону ще 14 вересня. Тоді повідомлялося, що соціальна інфраструктура України майже на 100% готова, в середині минулого місяця почалися запуски на всіх котельнях.