ua en ru

У Кабміні розповіли подробиці візиту Гройсмана до Великобританії

У Кабміні розповіли подробиці візиту Гройсмана до Великобританії Фото: Володимир Гройсман (kmu.gov.ua)

В рамках візиту до Британії Гройсман зустрінеться з Мей і Джонсоном

Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман 5-7 червня 2017 року здійснить візит до Сполученого Королівства Великобританії і Північної Ірландії, де візьме участь у конференції з питань реформ в Україні. Про це повідомляє "Урядовий портал".

Як повідомляється, в рамках візиту у Великобританію Гройсман проведе зустріч з прем'єр-міністром країни Терезою Мей, а також візьме участь у засіданні Ради директорів Європейського банку реконструкції і розвитку, де зустрінеться з президентом ЄБРР Сумою Чакрабарті.

Крім того, 6 липня Гройсман візьме участь у пленарному засіданні конференції з питань реформ в Україні, а також зустрінеться з державним секретарем Великобританії з закордонних справ Борисом Джонсоном, міністром закордонних справ Канади Христею Фріланд, головою та членами парламентської групи у зв'язках з Верховною Радою України та лідерами британського бізнесу.

Також зазначається, що на 7 липня заплановано участь Гройсмана у інвестиційній конференції DragonCapital, а також ряд інтерв'ю провідним ЗМІ країни.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Гройсман з урядовою делегацією завтра відправиться в Лондон.