ua en ru

У Кабміні анонсували звіт правління "Укрзалізниці"

У Кабміні анонсували звіт правління "Укрзалізниці" Фото: Кабмін (РБК-Україна)

Кабмін заслухає звіт керівництва "Укрзалізниці" для прийняття кадрових рішень

В Кабінеті міністрів України у найближчі тижні очікується звіт правління та наглядової ради ПАТ "Укрзалізниця". Про це повідомили в прес-службі Міністерства економічного розвитку і торгівлі України.

"Очікується, що в найближчі тижні Кабмін заслухає звіт правління та наглядової ради "Укрзалізниці" для подальшого прийняття кадрових рішень стосовно керівництва компанії", - йдеться в повідомленні.

Згідно з інформацією видання, після закінчення строку контракту глави компанії Войцеха Балчуна, прийняття рішення про дії контракту глави компанії повинно передувати заслуховування урядом звітів правління і наглядової ради "Укрзалізниця" з метою проведення аналізу діяльності компанії за 2016 рік.

Так, протягом декількох тижнів голова правління і наглядова рада повинні підготувати і подати відповідний звіт. В результаті заслуховування інформації про результати діяльності буде прийнято рішення про продовження чи припинення трудових відносин з Войцехом Балчуном.

Нагадаємо, раніше повідомлялося про заяву міністра інфраструктури України Володимира Омеляна, що він розраховує на звільнення Войцеха Балчуна на найближчому засіданні Кабінету міністрів України 7 червня 2017 року.