ua en ru

Кабмін затвердив склад робочої групи з питань перенесення установ виконання покарань та СІЗО за межі центрів міст.

Кабінет міністрів України затвердив склад міжвідомчої робочої групи з питань здійснення заходів щодо перенесення установ виконання покарань та слідчих ізоляторів за межі центральної частини міст. Відповідне розпорядження від 6 січня 2010 р. №12-р опубліковане сьогодні в газеті "Урядовий кур'єр".

Головою міжвідомчої робочої групи є міністр юстиції, його заступником - голова Державного департаменту з питань виконання покарань, секретарем - начальник управління капітального будівництва та розвитку зазначеного Департаменту.
Персональний склад міжвідомчої робочої групи затверджується наказом Мін'юсту.
До складу міжвідомчої робочої групи входять заступник міністра економіки, заступник міністра фінансів, заступник міністра регіонального розвитку та будівництва, заступник міністра Кабінету міністрів України - начальник управління з питань діяльності органів юстиції та правоохоронних органів секретаріату Кабінету міністрів України, директор департаменту співробітництва з міжнародними фінансовими організаціями Мінфіну, директор департаменту міжнародної технічної допомоги та співробітництва з міжнародними фінансовими організаціями Мінекономіки, заступник голови Державного департаменту з питань виконання покарань, начальник управління із забезпечення взаємодії з Державним департаментом з питань виконання покарань Мін'юсту.