ua en ru

Кабмін сьогодні розгляне питання про утворення Державного комітету України з питань науково-технічного та інноваційного розвитку.

Кабінет міністрів України на своєму засіданні 24 березня розгляне питання про утворення Державного комітету України з питань науково-технічного та інноваційного розвитку. Про це йдеться у порядку денному засідання Кабміну. Доповідатиме з цього питання віце-прем'єр-міністр Володимир Семиноженко.
Також Кабмін розгляне питання про внесення змін до постанови Кабміну від 12 вересня 2009 р. №973 (щодо уточнених основних прогнозних макропоказників економічного і соціального розвитку України на 2010 р.).
Крім того, Кабмін розгляне питання про виконання прийнятих рішень уряду від 11 лютого 2010 р. (протокол №8) щодо прийняття розпорядження Кабміну "Про внесення змін до розпорядження Кабінету міністрів України від 22 липня 2009 р. №935". Даним розпорядженням Кабміну продовжується дія меморандуму між Кабміном та підприємствами гірничо-металургійного комплексу (ГМК) України до 1 квітня 2010 р.
Засідання уряду відбудеться 24 березня о 10:00.