ua en ru

Кабмін доручив Мінтрансзв'язку переузгодити суму коштів, передбачених на закупівлю 5 літаків Ан-148 у заводу "Авіант".

Кабмін України доручив Мінтрансзв'язку України, ДП "Лізингтехтранс", з урахуванням підвищених витрат в період освоєння виробництва установчої партії літаків Ан-148, переузгодити суму коштів, передбачених на закупівлю 5 літаків Ан-148 у заводу "Авіант". Про це йдеться у розпорядженні Кабміну України № 322-р від 1 березня 2010 р.

Уряд доручив Мінфіну, Мінтрансзв'язку, Державному казначейству за поданням державних підприємств "Лізингтехтранс" та "Антонов" зарахувати кошти, які були перераховані за договорами, укладеними з державним підприємством "Київський авіаційний завод "Авіант", на виробництво установчої партії літаків Ан-148 як оплату за поставку першого.
"Міністерству фінансів, Міністерству економіки за поданням Міністерства транспорту та зв'язку передбачити в проекті Державного бюджету України на 2010 р. кошти для фінансування виробництва чотирьох літаків установчої партії. Мінпромполітики, Мінфіну разом з ПАТ "Державний експортно-імпортний банк України" у десятиденний строк вирішити питання про встановлення для державного підприємства "Антонов" відсоткового доходу, за облігаціями серії В N 515 001-858 000 з розрахунку 10% річних на всі відсоткові періоди", – йдеться в розпорядженні.