ua en ru

Кабмін призначив Б.Гриньова головою держкомітету з питань науково-технічного та інноваційного розвитку.

Кабмін України призначив Бориса Гриньова головою держкомітету з питань науково-технічного та інноваційного розвитку. Про це йдеться у розпорядженні Кабмін України № 848-р від 12 квітня 2010 р.

Нагадаємо, 7 квітня 2010 р. уряд утворив державний комітет України з питань науково-технічного та інноваційного розвитку.
Комітет діятиме як центральний орган виконавчої влади і працюватиме на базі департаменту науково-технологічного розвитку, департаменту інновацій та трансферу технологій Міністерства освіти і науки та департаменту інновацій Державного агентства з інвестицій та інновацій.
Комітет буде головним у системі центральних органів виконавчої влади з питань забезпечення реалізації державної політики у даній галузі. Крім того, на нього покладаються функції спеціально уповноваженого центрального органу виконавчої влади у сфері інноваційної діяльності.
Фінансування новоствореного органу виконавчої влади планується здійснювати в межах видатків, які передбачено для МОН та Держінвестицій. Тобто створення комітету не потребує додаткових витрат з державного бюджету.