ua en ru

Кабмін завтра розгляне питання створення антикорупційного агентства

Кабмін завтра розгляне питання створення антикорупційного агентства Павло Петренко

Кабінет міністрів України на засіданні 18 березня 2015 р. має намір розглянути питання створення Національного агентства з питань запобігання корупції. Про це йдеться в порядку денному завтрашнього засідання, оприлюдненій на сайті уряду.

Доповідачем з цього питання виступить міністр юстиції Павло Петренко.

Він також представить проект розпорядження уряду про "Деякі питання проведення перевірки в відповідності з Законом України "Про очищення влади".

Т.в.о. голови Фонду державного майна Дмитро Парфененко представить проект внесення змін у закон "Про приватизацію державного майна".

Міністр фінансів Наталія Яресько представить проект урядової постанови "Про внесення змін до порядку покриття тимчасових касових розривів місцевих бюджетів та визнання такими, що втратили чинність, деяких постанов Кабінету міністрів України", а також проект розпорядження "Про передачу до сфери управління Адміністрації Державної прикордонної служби транспортного засобу".

Кабмін також заслухає доповідь міністра економічного розвитку і торгівлі Айвараса Абромавичуса про створення координаційної ради у зв'язках з Організацією економічного співробітництва та розвитку.

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков представить проект закону "Про ратифікацію угоди між Кабінетом Мминистров України і урядом Ісландії про реадмісію осіб" та проект відповідного розпорядження Кабміну.

Крім того, Кабмін розгляне проект урядової постанови "Про утворення міжвідомчої робочої групи з питань перевірки стану оперативного обладнання територій, прилеглих до району проведення антитерористичної операції в Донецькій та Луганській областях". Доповідачем виступить міністр оборони Степан Полторак.