ua en ru

Кабмін розгляне завтра проект постанови про запровадження електронної соціальної картки в Київській області

Кабінет міністрів України розгляне завтра проект постанови про проведення у Київській області експерименту із створення інформаційно-аналітичної системи регіонального управління та запровадження електронної соціальної картки. Щодо цього питання має виступити міністр фінансів Федір Ярошенко, йдеться в порядку денному роботи уряду.
Крім того, уряд заслухає доповідь міністра Юстиції Олександра Лавриновича з проектом закону України "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо порушення законодавства про захист персональних даних". Він же подасть проект постанови Кабміну "Про внесення змін до Положення про спостережні комісії".
Ф.Ярошенко також доповість про затвердження переліку пунктів пропуску через державний кордон, через які здійснюється переміщення товарів військового призначення та ядерних матеріалів. Він же подасть питання щодо встановлення ліміту легкових автомобілів, що обслуговують органи виконавчої влади, затвердження Порядку зарахування до державного бюджету коштів, що отримуються установами України, які функціонують за кордоном та розміру плати за марки акцизного збору.
Міністр транспорту та зв'язку Костянтин Єфименко розповість про проект постанови Кабміну "Про внесення змін до Положення про обов'язкове особисте страхування від нещасних випадків на транспорті".
Міністр оборони Михайло Єжель доповість про проект постанови Кабміну " Про затвердження Угоди між Кабінетом міністрів України та Урядом Демократичної Соціалістичної Республіки Шрі-Ланка про військово-технічне співробітництво".
Міністр праці та соціальної політики Василь Надрага доповість про проект перенесення робочих днів у 2011 році, а міністр економіки Василь Цушко - про затвердження плану заходів щодо підвищення ефективності контролю за якістю нафтопродуктів на 2010-2011 роки.