ua en ru

Кабмін завтра планує затвердити план заходів щодо погашення боргів із зарплати

Кабінет міністрів України на своєму завтрашньому засіданні планує затвердити план невідкладних заходів щодо погашення заборгованості із заробітної плати.

Кабінет міністрів України на своєму завтрашньому засіданні, 29 січня 2014 р., планує розглянути проект розпорядження Кабміну "Про затвердження плану невідкладних заходів щодо погашення заборгованості із заробітної плати". Про це йде мова в порядку денному завтрашнього засідання уряду.

Доповідачем з цього питання виступить міністр соціальної політики Наталія Королевська.

Також Королевська представить проекти постанов Кабміну "Про внесення змін до порядку нарахування та сплати єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування за деякі категорії застрахованих осіб" та "Про внесення змін до порядку проведення індексації грошових доходів населення".

Крім того, Кабмін розгляне проект закону України "Про внесення змін до закону України "Про внутрішні війська Міністерства внутрішніх справ України". Доповідачем з цього питання буде міністр внутрішніх справ Віталій Захарченко.

Також на засіданні уряду розглядатиметься проект розпорядження Кабміну "Про затвердження робочого проекту "Модернізація і ремонт магістрального газопроводу "Уренгой - Помари - Ужгород" на дільниці км 3729-3749,017". Проект цього розпорядження представить міністр енергетики та вугільної промисловості Едуард Ставицький.

Міністр промислової політики Михайло Короленко представить проект постанови Кабміну "Про внесення змін до порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті для реструктуризації та ліквідації об'єктів підприємств гірничої хімії і здійснення невідкладних природоохоронних заходів в зоні їх діяльності, а також реструктуризації підприємств з підземного видобутку залізної руди".

Крім того, на засіданні розглядатимуть проект розпорядження Кабміну "Про ліквідацію державного вищого навчального закладу "Київський університет управління та підприємництва", доповідачем з якого виступить міністр освіти і науки Дмитро Табачник.