ua en ru

Кабмін завтра на засіданні розгляне закриття пунктів пропуску через держкордон

Кабінет міністрів України завтра, 21 січня 2015 р., на черговому засіданні розгляне проект розпорядження про тимчасове закриття пунктів пропуску через державний кордон та пункту контролю. Про це йдеться у порядку денному засідання уряду, розміщеному на офіційному сайті Кабміну.

Доповідатиме з цього питання міністр інфраструктури України Андрій Пивоварський.

Також уряд планує схвалити проект розпорядження про залучення позики від уряду Федеративної Республіки Німеччина через Кредитну установу для відбудови (KfW) для реалізації Муніципальної програми захист клімату - Україна, проекту "Проект муніципального водного господарства м. Чернівці, стадія 1".

Крім того, Кабмін планує розглянути розпорядження про виділення коштів з резервного фонду державного бюджету та схвалити розроблені Міністерством соціальної політики плани імплементації деяких актів законодавства ЄС.

Також міністри збираються розглянути внесення змін до фінансового плану публічного акціонерного товариства "Укргідроенерго" на 2014 р. Доповідачем з цього питання буде міністр енергетики та вугільної промисловості Володимир Демчишин.

Нагадаємо, Кабмін завтра проведе засідання.