ua en ru

Кабмін завтра на засіданні розгляне питання заохочення міліціонерів - учасників АТО

Кабінет міністрів України завтра, 16 липня 2014 р., на черговому засіданні розгляне питання заохочення осіб рядового і начальницького складу органів внутрішніх справ - учасників антитерористичної операції.

Кабінет міністрів України завтра, 16 липня 2014 р., на черговому засіданні розгляне питання заохочення осіб рядового і начальницького складу органів внутрішніх справ - учасників антитерористичної операції. Про це йдеться у порядку денному засідання уряду, розмішеному на офіційному сайті Кабміну.

Також, міністри планують розглянути питання про виділення коштів з резервного фонду державного бюджету на потреби національної оборони. Доповідати з цього питання буде міністр оборони України Валерій Гелетей.

Крім того, міністри планують розглянути законопроекти "Про внесення змін до законів України "Про військовий обов᾽язок і військову службу" та "Про засади запобігання і протидії корупції". А також проекти указів Президента України "Про стратегію забезпечення кібернетичної безпеки України".

Також Кабмін планує розглянути питання про внесення змін до порядку та умов надання у 2014 р. субвенції з держбюджету місцевим бюджетам на погашення заборгованості з різниці в тарифах на теплову енергію, послуги з централізованого водопостачання та водовідведення, що вироблялися, транспортувалися та постачалися населенню.

Також міністри планують розглянути зміни до переліку енергозберігаючих матеріалів, обладнання, устаткування та комплектуючих, що звільняються від ввізного мита та операції з увезення яких на митну територію України звільняються від обкладення податком на додану вартість.

Уряд також розгляне постанову про внесення змін до пункту 9 постанови Кабінету міністрів України від 2 лютого 2011 р. № 98 "Про суми та склад витрат на відрядження державних службовців, а також інших осіб, що направляються у відрядження підприємствами, установами та організаціями, які повністю або частково утримуються (фінансуються) за рахунок бюджетних коштів".

Урядовці також мають намір ухвалити розпорядження Кабінету міністрів України "Запорізька АЕС. Учбово-тренувальний центр. Корпус "Г". Завершення будівництва та прийняття в експлуатацію Запорізької АЕС в цілому. Промбудівництво. Коригування" та затвердити перелік інвестиційних програм (проектів), що фінансуються у 2014 р. за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку.

Крім того, уряд планує погодити обсяг та суми надання місцевої гарантії Кам'янець-Подільською міською радою у 2014 р., для реалізації інвестиційного проекту "Демонстраційний проект DеmоUкrаіnаDН в місті Кам'янці-Подільському".

Також Кабмін розгляне кадрове питання.