ua en ru

Кабмін може заслухати звіт Балчуна наступного тижня, - Омелян

Кабмін може заслухати звіт Балчуна наступного тижня, - Омелян Фото: Володимир Омелян (РБК-Україна)

Уряд може визначитися з перспективами Балчуна на чолі УЗ 21 червня

Кабінет міністрів України може заслухати звіт глави "Укрзалізниці" Войцеха Балчуна наступного тижня, 21 червня 2017 року. Про це перед засіданням уряду повідомив міністр інфраструктури Володимир Омелян, передає кореспондент РБК-Україна.

Зокрема, Омелян зазначив, що не бачить Балчуна на займаній посаді, а Кабмін може заслухати його звіт вже наступного тижня, так як звіту немає в порядку денному сьогоднішнього засідання уряду.

"Він мав був бути в минулу середу, не пізніше. Тепер ми розуміємо, що в сьогоднішньому порядку денному засідання його немає. Можливо, буде на наступному", - сказав міністр.

Також він оцінив роботу голови "Укрзалізниці".

"Дуже погано. Тобто я знаю чітко, що ми очікували, і я бачу результат - це небо і земля. Безумовно, якщо говорити в загальних рисах абстрактно з боку, коли людина не в темі, можна робити різні судження. Але від того, що ми хотіли зробити з "Укрзалізниці" ...ця компанія повинна тягнути економіку України ", - заявив Омелян.

Відзначимо, що контракт з Войцехом Балчуном закінчився 5 червня.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Кабмін визначиться з продовженням контракту з Балчуном після заслуховування його звіту.