ua en ru

Кабмін заслухає завтра Близнюка про стан введення в експлуатацію об'єктів житлового будівництва в 2011 р

Кабінет міністрів України завтра, 14 грудня, заслухає про стан введення в експлуатацію об'єктів житлового будівництва у 2011 році. Доповідатиме по даному питанню міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства Анатолій Близнюк. Про це йдеться у порядку денному засідання уряду.
Також Кабмін розглядатиме проекти указів Президента України про визнання Республіки Південний Судан (доповідач - міністр закордонних справ Костянтин Грищенко), про внесення змін до положення про Міністерство юстиції України (доповідач - міністр юстиції Олександр Лаврінович), про національний план дій на 2012 щодо впровадження програми економічних реформ на 2010-2014 роки "Заможне суспільство, конкурентоспроможна економіка, ефективна держава" (доповідач - перший заступник міністра економічного розвитку і торгівлі Вадим Копилов).
Крім того, уряд розгляне проект постанови Кабміну про питання забезпечення українських військових спостерігачів у Придністровському регіоні Республіки Молдова. Доповідатиме по даному питанню міністр оборони Михайло Єжель. Також уряд заслухає голову Ради міністрів АРК щодо проекту постанови про затвердження державної програми розвитку транспортно-дорожнього комплексу Автономної Республіки Крим на період до 2020 року.

Також Кабмін розгляне проекти розпоряджень про забезпечення виплати одноразової грошової допомоги суддям військових судів, звільненим з військової служби у зв'язку з ліквідацією таких судів (доповідач - Михайло Єжель), Про затвердження основних напрямів контрольно-ревізійної роботи Державної фінансової інспекції та її територіальних органів на 2012 рік (доповідач - міністр фінансів Федір Ярошенко), Про підписання угоди між Кабінетом міністрів України та урядом Угорської Республіки про контроль прикордонного руху в пунктах пропуску через державний кордон для автомобільного та залізничного сполучення (доповідач - голова Державної прикордонної служби Микола Литвин), про затвердження фінансового плану відкритого акціонерного товариства "Турбоатом" на 2012 рік (доповідач - голова Фонду державного майна - Олександр Рябченко), про підписання угоди між Кабінетом міністрів України та урядом Республіки Кіпр про повітряне сполучення (доповідач - віце-прем'єр-міністр - міністр інфраструктури Борис Колесніков).
Уряд також заслухає звіт першого віце-прем'єр-міністра - міністра економічного розвитку і торгівлі Андрія Клюєва про стан виконання державної програми розвитку внутрішнього виробництва, затвердженої постановою Кабінету міністрів України від 12 вересня 2011 р. №1130 (на виконання рішення Кабінету міністрів України від 21 листопада 2011 р., протокол № 85).