ua en ru

Кабмін виплатить компенсацію за лікування покалічених на Майдані

Кабінет міністрів України виплатить компенсацію за лікування людей, що отримали тяжкі тілесні ушкодження на Майдані Незалежності в Києві в листопаді 2013 р. - лютому 2014 р.

Кабінет міністрів України виплатить компенсацію за лікування людей, що отримали тяжкі тілесні ушкодження на Майдані Незалежності в Києві в листопаді 2013 р. - лютому 2014 р. Про це на засіданні уряду заявив прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк, передає кореспондент РБК-Україна.

Так, на прохання першого віце-прем'єра Віталія Яреми, Яценюк дав доручення міністру охорони здоров'я Олегу Мусію підготувати список людей, які отримали тяжкі тілесні ушкодження на Майдані.

"У нас є ще категорія постраждалих під час подій на Майдані - це люди, які отримали тяжкі тілесні ушкодження. До тяжких тілесних ушкоджень належать такі пошкодження, пов'язані з втратою руки, ока й сьогодні ці люди за своєю рахунок пролікувалися. Я вношу таку пропозицію, щоб міністр охорони здоров'я підготував список цих людей та будемо вносити пропозиції щодо виплати їм допомоги", - зазначив Ярема.