ua en ru

Кабмін виділить Дніпропетровській обл. в 2013 р. 1 млрд грн на інфраструктурні та медичні проекти

Кабінет міністрів України (Кабмін) виділить Дніпропетровській області в 2013 р. на реалізацію ключових інфраструктурних та медичних проектів 1 млрд 258 млн 310 тис. грн. Про це на засіданні колегії Дніпропетровської обласної державної адміністрації заявив губернатор Дмитро Колєсніков.

"Дніпропетровська область динамічно розвивається. Ми прагнемо до того, щоб зробити життя мешканців регіону максимально комфортним та безпечним. Тому реалізація ключових для області інфраструктурних та медичних проектів - наше першочергове завдання. Допомога уряду в таких принципових питаннях дозволить здати ці об'єкти в найкоротші терміни", - сказав Дмитро Колєсніков.

Зокрема, мова йде про такі об'єкти, як Південний обхід Дніпропетровська, неонатальний блок Дніпропетровської обласної дитячої клінічної лікарні, радіологічний корпус Дніпропетровського клінічного онкологічного центру. Крім того, ці гроші передбачені на поточний і капітельні ремонт доріг.

Також губернатор зазначив, що уряд вирішує питання щодо виділення Дніпропетровському регіону 100 автомобілів швидкої медичної допомоги.

Читайте також: У Дніпропетровській обл. до Євробаскету-2015 побудують багатофункціональну арену за 400 млн грн