ua en ru

Кабмін виділить 200 млн гривень на придбання новітнього обладнання для шкіл

Кабмін виділить 200 млн гривень на придбання новітнього обладнання для шкіл Фото: Арсеній Яценюк оголосив про початок проекту опірних шкіл

Яценюк оголосив про початок проекту опірних шкіл

Уряд виділить 200 млн гривень на придбання нових шкільних класів та новітнього обладнання у 2016 році. Про це під час візиту до школи у м. Вишневе (Київська обл.) журналістам заявив прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк, передає кореспондент РБК-Україна.

"На цьому тижні уряд оголосив про те, що ми розпочинаємо проект опірних шкіл. Тобто це нова якісна українська школа. В кожній такій школі повинен бути клас на кшталт того, що ви щойно бачили. В минулому році ми виділили 100 млн грн і таких класів на всю Україну було куплено 395. В цьому році ми даємо місцевим бюджетам в два рази більше, тобто 200 млн грн, для того, щоб закупити нові класи, закупити нове обладнання і для того, щоб українські діти користувалися новітніми технологіями", - повідомив він.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Кабінет міністрів України пропонує Верховній Раді прийняти законопроект №4176 "Про забезпечення державного контролю у сфері соціальної підтримки".