ua en ru

Кабмін виділив 1,7 млрд гривень на реалізацію проектів з розвитку інфраструктури в регіонах

Кабмін виділив 1,7 млрд гривень на реалізацію проектів з розвитку інфраструктури в регіонах Фото: Володимир Гройсман (kmu.gov.ua)

На ці гроші планують реалізувати понад тисячу проектів і об'єктів

Кабінет міністрів України виділив 1,7 млрд гривень на реалізацію проектів, які спрямовані на покращення інфраструктури в регіонах. Відповідне рішення було прийнято сьогодні на засіданні уряду, передає кореспондент РБК-Україна.

"Це тисяча проектів на територіях. Що це за проекти? Це дитячі садки, школи, стадіони, поліклініки, інші медичні установи, дороги. Це більше тисячі проектів і об'єктів, які будуть реалізовані на місцях", - сказав прем'єр-міністр Володимир Гройсман.

Нагадаємо, раніше міністр інфраструктури Володимир Омелян повідомляв, що в 2018 році передбачається виділення 800 млн гривень на три аеропорти.

Міністр зазначив, що кошти будуть спрямовані насамперед на розвиток аеропорту в Одесі. При цьому Омелян не назвав два інші аеропорти, яким виділятимуться кошти.

За словами Омеляна, регіональні аеропорти повинні давати пасажирам можливість вибору і польоту мінімум у найближчі держави, а бажано і в усі країни Європи.