ua en ru

Кабмін звільнив заступника міністра внутрішніх справ Дубовика та Ратушняка

Кабінет Міністрів України звільнив з посади першого заступника міністра внутрішніх справ Віктора Дубовика, і з посади заступника міністра внутрішніх справ Віктора Ратушняка.

Кабінет Міністрів України звільнив з посади першого заступника міністра внутрішніх справ Віктора Дубовика, і з посади заступника міністра внутрішніх справ Віктора Ратушняка. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Міністерства внутрішніх справ.

Крім того, з органів внутрішніх справ звільнений генерал-майор міліції, начальник управління по боротьбі з незаконним обігом наркотиків Віктор Русин.

На посаду радника МВС України призначено генерал армії України Олександра Кихитенко. Начальником департаменту державної служби боротьби з економічною злочинністю призначений генерал-лейтенант міліції Василь Пісний.

Підполковник міліції Юрій Мартиненко призначений першим заступником начальника департаменту внутрішньої безпеки з тимчасовим призначенням в. о. начальника департаменту внутрішньої безпеки.

У територіальних органах міліції, як зазначається, з посади начальника управління МВС у Чернівецькій області звільнений генерал-майор Олександр Демидов.

З посади начальника управління МВС в Рівненській області звільнений полковник міліції Дмитро Лазарєв, а на його посаду призначено полковника міліції В'ячеслава Чайку.