ua en ru

Кабмін звільнив заступника міністра внутрішніх справ Дєєву

Кабмін звільнив заступника міністра внутрішніх справ Дєєву Фото: Анастасія Дєєва (dpsu.gov.ua)

Відповідне рішення було прийнято на сьогоднішньому засіданні уряду

Кабінет міністрів України звільнив заступника глави Міністерства внутрішніх справ (МВС) з питань європейської інтеграції Анастасію Дєєву. Про це РБК-Україна повідомив віце-прем'єр-міністр України Павло Розенко.

Так, віце-прем'єр повідомив, що уряд звільнив заступника глави МВС Анастасію Дєєву на засіданні Кабміну сьогодні, 27 грудня 2017 року.

Пізніше звільнення Дєєвої прокоментував міністр внутрішніх справ Арсен Аваков.

"Сьогодні Анастасія Дєєва завершила свою каденцію на посаді заступника міністра. Скажу прямо - вона молодець! Блискуче реалізувала всі проекти, які були заплановані. Життя пропонує безліч викликів і, гадаю, з ними вона впорається так само добре, як і в МВС", - написав він у своєму Twitter.

Відзначимо, Кабінет міністрів України призначив Дєєву заступником міністра внутрішніх справ з питань європейської інтеграції 11 листопада 2016 року. До цього вона була радником міністра внутрішніх справ Арсена Авакова на громадських засадах.

Віце-спікер Верховної Ради України Ірина Геращенко заявляла, що призначення заступника міністра внутрішніх справ України з питань євроінтеграції відбулося з порушенням процедури.

Нагадаємо, раніше повідомлялося про заяву Авакова, що призначення Дєєвої пройшло з урахуванням співбесід та проведення спецперевірки.

"Після консультацій всередині, в тому числі і з ключовими іноземними партнерами, зі складу нашого проектного офісу ми визначили лідера - Анастасію Дєєву, дівчину, яка, на наш погляд зможе оптимально супроводжувати поточні проекти, координувати проектний офіс під стратегічним керівництвом міністра, здійснювати комунікацію з іноземними партнерами", - заявив Аваков.