ua en ru

Кабмін звільнив голову Держлісагентства Юшкевич

Кабмін звільнив голову Держлісагентства Юшкевич Фото: Христина Юшкевич (kmu.gov.ua)

Про це свідчить відповідне розпорядження

Кабінет міністрів України звільнив голову Державного агентства лісових ресурсів України Христину Юшкевич. Про це свідчить розпорядження Кабміну №784 від 8 листопада 2017 року.

"Звільнити Юшкевич Христину Василівну з посади голови Державного агентства лісових ресурсів України з 9 листопада 2017 року за угодою сторін (частина друга статті 86 закону" Про державну службу")", - сказано в документі.

Нагадаємо, раніше Юшкевич подала заяву на звільнення.

"Прийняла для себе рішення і подала заяву на звільнення. Період роботи в лісовій галузі був не простим, але дуже цікавим. Багато речей вдалося зробити. Багато чого ще не реалізувалося. Так, в лісовому господарстві є зловживання, але в цілому в області працюють відкриті і щирі люди. Це дуже велика праця - садити і доглядати сотні гектарів лісу ", - написала Юшкевич.

У травні Кабмін звільнив Юшкевич з посади голови Державного агентства лісових ресурсів України. У червні Окружний адміністративний суд Києва ухвалив визнати протиправними та скасувати рішення Кабміну про звільнення Юшкевич, після чого вона повернулася на посаду.