ua en ru

Кабмін збільшив одноразову матеріальну допомогу сім'ям загиблих учасників АТО

Кабмін збільшив одноразову матеріальну допомогу сім'ям загиблих учасників АТО Фото: Кабмін (РБК-Україна)

Одноразова матеріальна допомога сім'ям загиблих була підвищена до 750 прожиткових мінімумів

Кабінет міністрів України збільшив одноразову матеріальну допомогу сім'ям загиблих в ході проведення антитерористичної операції (АТО). Відповідне рішення було прийнято сьогодні, 8 листопада, на засіданні уряду, передає кореспондент РБК-Україна.

Відзначимо, що рішення було прийнято на засіданні без обговорення. Одноразова матеріальна допомога сім'ям загиблих в ході проведення АТО була підвищена з 500 до 750 прожиткових мінімумів для працездатних громадян.

Нагадаємо, в кінці жовтня начальник Головного управління морально-психологічного забезпечення Збройних Сил України генерал-майор Олег Грунтковський заявив, що з початку 2017 року в спеціалізованих медичних установах психологічну реабілітацію пройшли більше 2 тисяч військових Збройних Сил України.

"В спеціалізованих медичних установах психологічну реабілітацію пройшли 2063 військовослужбовців, у тому числі за межами України 75 військовослужбовців та членів їх сімей (Македонія, Грузія). В цілому, завдяки роботі 20 груп внутрішньої комунікації, психологічного забезпечення та психологічної підтримки (допомоги) протягом року заходами психологічної реабілітації вдалося охопити понад 6500 військовослужбовців", - сказав Грунтковський.