ua en ru

Кабмін затвердив рішення про доопрацювання проекту держбюджету-2015

Кабінет міністрів України затвердив рішення про доопрацювання проекту державного бюджету на 2015 р.

Кабінет міністрів України затвердив рішення про доопрацювання проекту державного бюджету на 2015 р. Про це повідомляє прес-служба секретаріату уряду.

"Після консультацій з депутатськими фракціями парламентської коаліції "Європейська Україна" Кабінет міністрів України прийняв рішення про можливість внесення проекту закону України "Про державний бюджет України на 2015 рік" і відкликання з метою доопрацювання та внесення узгодженого варіанту з урахуванням пропозицій всіх фракцій коаліції", - йдеться в повідомленні.

Як розповіли в прес-службі, Кабмін і члени коаліції дійшли згоди щодо необхідності напрацювання всієї податкової та бюджетної бази, яка повинна лягти в основу проекту держбюджету.

З завтрашнього дня починають свої засідання відповідні робочі групи для доопрацювання змін податкового, бюджетного законодавства та закону україни "Про державний бюджет на 2015 рік".

Нагадаємо, раніше про те, що проект держбюджету направлено на доопрацювання, повідомив голова фракції "Блок Петра Порошенка" Юрій Луценко.