ua en ru

Кабмін затвердив порядок виплати грошової допомоги родинам загиблих співробітників НАБУ

Кабмін затвердив порядок виплати грошової допомоги родинам загиблих співробітників НАБУ Фото: Кабмін

Сім'ям загиблих при виконанні службових обов'язків співробітників НАБУ будуть видавати грошову допомогу

Кабіні міністрів України затвердив порядок виплати одноразової грошової допомоги співробітникам Національного антикорупційного бюро України, які загинули при виконанні службових обов'язків. Про це повідомляє прес-служба Міністерства соціальної політики.

"Згідно прийнятого рішення у разі загибелі особи начальницького складу чи працівника Національного антикорупційного бюро України під час виконання службових обов'язків членам його сім'ї буде надаватися одноразова грошова допомога в розмірі десятирічного оплати праці (грошового забезпечення) загиблого за останньою посадою, яку він займав", - йдеться в повідомленні

Також повідомляється, що для отримання такої допомоги, члени сім'ї загиблого, протягом шести місяців з дати загибелі, повинні подати заяву та відповідний перелік документів директор НАБУ. Рішення про виплату має бути ухвалене протягом місяця з моменту подачі документів.

Нагадаємо, раніше голова Державної казначейської служби Тетяна Слюз повідомляла, що на компенсації постраждалим від дій суддів і силовиків не вистачає засобів.