ua en ru

Кабмін затвердив порядок використання у 2010 р. коштів, передбачених у держбюджеті для розвитку цифрового телерадіомовлення

Кабмін затвердив порядок використання у 2010 р. коштів, передбачених у державному бюджеті для розвитку цифрового телерадіомовлення. Про це йдеться в постанові від 16 червня 2010 р. № 462.

Бюджетні кошти спрямовуються на розроблення типових проектів створення системи цифрового телерадіомовлення для однотипових зон телерадіомовлення відповідно до державної програми впровадження цифрового телерадіомовлення, затвердженої постановою від 26 листопада 2008 р. № 1085.

Мінтрансзв'язку має визначити регіони та зони синхронного наземного цифрового телерадіомовлення, для яких розроблятимуться типові проекти створення системи цифрового телерадіомовлення. Закупівля товарів, робіт і послуг за бюджетні кошти здійснюється в установленому законодавством порядку.

Операції, пов'язані з використанням бюджетних коштів, проводяться відповідно до порядку обслуговування державного бюджету за видатками та операціями з надання та повернення кредитів, наданих за рахунок коштів державного бюджету, затвердженого Державним казначейством.

Складення та подання фінансової звітності про використання бюджетних коштів, а також контроль за їх цільовим витрачанням здійснюються в установленому законодавством порядку.