ua en ru

Кабмін затвердив порядок використання у 2010 р. коштів, передбачених для виконання програми розвитку вітчизняного машинобудування для АПК

Кабінет міністрів України затвердив порядок використання у 2010 р. коштів Стабілізаційного фонду, передбачених для виконання Державної програми розвитку вітчизняного машинобудування для агропромислового комплексу та компенсації підприємствам машинобудування для агропромислового комплексу ставок за кредитами, наданими для реалізації інвестиційних проектів. Про це йдеться у постанові Кабміну від 10 листопада 2010 р. № 1034.
Зокрема, цей порядок визначає механізм використання у 2010 р. коштів Стабілізаційного фонду за напрямами, передбаченими п.2 ч.1 ст.74 закону України "Про Державний бюджет України на 2010 р.", для виконання Державної програми розвитку вітчизняного машинобудування для агропромислового комплексу на 2007-2010 рр., затвердженої постановою Кабінету міністрів України від 26 вересня 2007 р., та компенсації підприємствам машинобудування для агропромислового комплексу ставок за кредитами, наданими таким підприємствам для реалізації інвестиційних проектів.
Головним розпорядником бюджетних коштів є Мінпромполітики. Обсяг бюджетних коштів визначається окремим рішенням Кабінету міністрів України. Мінфін після визначення обсягу бюджетних коштів вносить в установленому порядку зміни до розпису державного бюджету.