ua en ru

Кабмін ухвалив перенесення робочих днів у 2017

Кабмін ухвалив перенесення робочих днів у 2017 Фото: Андрій Рева

Запропоноване перенесення робочих днів стосується 9 травня та 24 серпня

Кабінет міністрів України сьогодні, 16 листопада 2016 року, ухвалив перенесення робочих днів у 2017 році. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Кабміну.

Так, уряд прийняв розпорядження "Про перенесення робочих днів у 2017 році", проект якого представив міністр соціальної політики Андрій Рева.

Документом рекомендовано у 2017 році для працівників підприємств, установ та організацій, яким установлено п’ятиденний робочий тиждень з двома вихідними днями (субота і неділя), за винятком органів Пенсійного фонду України, Українського державного підприємства поштового зв’язку "Укрпошта", Державної казначейської служби та банківських установ, перенести робочі дні:

  • з понеділка 8 травня - на суботу 13 травня;
  • з п’ятниці 25 серпня - на суботу 19 серпня.

"Запропоноване перенесення робочого дня сприятиме раціональному використанню робочого часу, створенню сприятливих умов для святкування у 2017 році 9 травня - Дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні (День перемоги) та 24 серпня - Дня Незалежності України і не спричинить зменшення тривалості робочого часу впродовж року", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Кабмін сьогодні ухвалить перенесення робочих днів у 2017 році.