ua en ru

Кабмін затвердив наглядову раду "Укренерго"

Кабмін затвердив наглядову раду "Укренерго" Фото: НЭК "Укренерго" (УНІАН)

До наглядової ради увійшли чотири незалежних члена і три представника уряду

Кабінет міністрів на засіданні у середу, 3 жовтня, затвердив наглядову раду НЕК "Укренерго". Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на міністра Кабінету міністорів Олександра Саєнка.

До наглядової ради компанії увійшли чотири незалежних члена і три представника від Кабміну. За квотою уряду членами наглядової ради "Укренерго" стали державний секретар Міненерго Максим Немчинов, заступник держсекретаря Кабміну Сергій Кушнір і радник віце-прем'єр-міністра Володимира Кістіона Олександр Поплавський.

Незалежними членами призначені Шевкі Аджунер, який останні кілька років очолював представництво ЄБРР в Україні, а також колишній президент європейської мережі операторів ENTSO-E Педер Андреасен, екс-топ-менеджер італійської енергокомпанії Terna Луїджи де Франсіскі і президент Французького енергетичного ради Олів'є Апперт.

Кабмін затвердив наглядову раду "Укренерго"Як повідомляло РБК-Україна, на початку 2018 року Міністерство енергетики та вугільної промисловості України оголосило конкурсний відбір на посади чотирьох незалежних членів наглядової ради НЕК "Укренерго".

Відзначимо, 27 грудня 2017 року Кабмін затвердив фінплан "Укренерго" на 2018 рік.