ua en ru

Кабмін затвердив доопрацьований проект держбюджету-2018 і передав його в Раду

Кабмін затвердив доопрацьований проект держбюджету-2018 і передав його в Раду Фото: Володимир Гройсман (kmu.gov.ua)

Рішення було прийнято одноголосно

Кабінет міністрів України затвердив доопрацьований проект державного бюджету на 2018 рік і передав його у Верховну Раду України. Відповідне рішення уряд прийняв на засіданні 1 грудня, передає кореспондент РБК-Україна.

"Підкреслюю, що вчасно прийнятий бюджет - це запорука стабільності і розвитку. Ми плануємо і в рамках коаліції, і в консультаціях з народними депутатами, керівництвом парламенту - ми пропонуємо, щоб проект бюджету на 2018 рік було розглянуто 7 грудня", - заявив прем'єр-міністр України Володимир Гройсман.

На його думку, це є абсолютно прийнятною датою, коли все підготовлено для розгляду та прийняття і законів, і самого бюджету.

"В цілому, ми досить детально пропрацювали з міністерствами і парламентом цей документ і вважаємо його абсолютно готовим до прийняття його Верховною Радою України, оскільки в тому числі пропозиції народних депутатів теж враховані в цьому документі. Є пропозиція прийняти даний проект закону про бюджет на 2018 рік і передати його в український парламент", - додав Гройсман, після чого рішення було прийнято одноголосно.

Нагадаємо, раніше повідомлялося про заяву голови Верховної Ради України Андрія Парубія, що парламент може перейти до розгляду держбюджету-2018 у другому читанні в четвер, 7 грудня 2017 року.