ua en ru

Кабмін встановив військовим Держспецзв'язку у зоні відчуження надбавки за службу вахтовим методом

Кабмін встановив військовим Держспецзв'язку у зоні відчуження надбавки за службу вахтовим методом
Кабінет міністрів України встановив військовослужбовцям Державної служби спеціального зв'язку та захисту інформації, які несуть службу вахтовим методом у зоні відчуження надбавки за несення служби вахтовим методом у розмірі до 100% добових витрат на відрядження по України.

Кабінет міністрів України встановив військовослужбовцям Державної служби спеціального зв'язку та захисту інформації, які несуть службу у зоні відчуження надбавки за несення служби вахтовим методом у розмірі до 100% добових витрат на відрядження по України. Про це йдеться у постанові уряду № 672 від 26 листопада 2014 р.

"Установити військовослужбовцям Державної служби спеціального зв'язку та захисту інформації, які несуть службу вахтовим методом у зоні відчуження, надбавку за день несення служби вахтовим методом у розмірі до 100% добових витрат на відрядження в межах України, установлених Кабінетом міністрів України", - йдеться у документі.

Як зазначається, порядок виплати надбавки та її конкретний розмір визначаються адміністрацією Державної служби спеціального зв'язку та захисту інформації.

Ця постанова набирає чинності через два місяці з дня набрання чинності указом Президента України, що визначає порядок проходження військової служби (навчання) військовослужбовцями Державної служби спеціального зв'язку та захисту інформації України, але не раніше дня її опублікування.

Нагадаємо, в листопаді 2014 р. Кабмін звільнив Проскуру з посади заступника голови Держагентства з управління зоною відчуження.