ua en ru

Кабмін встановив достроковий випуск курсантів військових вузів в 2016

Кабмін встановив достроковий випуск курсантів військових вузів в 2016 Фото: Кабмін України

Про це свідчить відповідне розпорядження

Кабінет міністрів України встановив достроковий випуск курсантів військових вузів в цьому. Про це свідчить відповідне розпорядження №83 від 11 лютого 2016 року, опубліковане на урядовому порталі.

Так, Кабмін доручив Міністерству оборони, Адміністрації Державної прикордонної служби та Національній гвардії провести в 2016 році дострокові випуски курсантів (слухачів) випускних курсів військових вузів, передбачивши, що такі курсанти (слухачі) після закінчення навчання проходять процедуру атестації.

Згідно з повідомленням прес-служби уряду, проведення дострокового випуску дозволить доукомплектувати посади офіцерського складу у військових частинах і органах військового управління, підтримати їх бойову та мобілізаційні готовності на рівні, що гарантує адекватне реагування на загрози національній безпеці держави, а також провести ротацію особового складу.

Нагадаємо, Кабінет міністрів України ввів компенсацію вартості оренди житла особам рядового і начальницького складу цивільного захисту з 1 січня 2017 року.