ua en ru

Кабмін уповноважив Розенка підписати угоду про тимчасове працевлаштування українців в Ізраїлі

Кабмін уповноважив Розенка підписати угоду про тимчасове працевлаштування українців в Ізраїлі Фото: Розенко уповноважили підписати угоду про працевлаштування українців в Ізраїлі

Укладання угоди сприятиме посиленню двостороннього співробітництва з Ізраїлем у сфері трудової міграції

Кабінет міністрів України прийняв розпорядження №225 від 23 березня 2016 року "Про підписання Угоди між Кабінетом Міністрів України та Урядом Держави Ізраїль про тимчасове працевлаштування українських працівників в окремих галузях на ринку праці Держави Ізраїль". Про це свідчить інформація на урядовому порталі.

"Укладання Угоди сприятиме посиленню двостороннього співробітництва з Державою Ізраїль у сфері трудової міграції та мобільності працівників. Проектом Угоди передбачається визначення правових засад тимчасового працевлаштування українських працівників у Державі Ізраїль, що дасть можливість підвищити рівень соціального та економічного захисту громадян України", - сказано в повідомленні прес-служби.

Підписати угоду уряд уповноважив міністра соціальної політики Павла Розенка.

Нагадаємо, міністр аграрної політики і продовольства України Олексій Павленко заявив, що товарообіг між Україною і Ізраїлем в 2015 році склав більше 400 млн доларів.