ua en ru

Кабмін створив міжвідомчу робочу групу з підготовки до опалювального сезону

Кабмін створив міжвідомчу робочу групу з підготовки до опалювального сезону Фото: створено робочу групу з підготовки до опалювального сезону

Рішення було прийнято в ході засідання уряду

Кабінет міністрів України створив міжвідомчу робочу групу з підготовки об'єктів паливно-енергетичного комплексу до осінньо-зимового періоду 2016-2017 рр., а також по його проходженню, передає кореспондент РБК-Україна.

Відповідне рішення було прийнято сьогодні в ході засідання уряду.

Зокрема, основним завданням цієї групи є сприяння координації діяльності центральних і місцевих органів виконавчої влади, підприємств паливно-енергетичного комплексу, надання їм відповідної консультативної допомоги з підготовки об'єктів до осінньо-зимового періоду.

Також серед основних завдань - підготовка рекомендацій вищевказаним держорганам і підприємствам з підготовки до опалювального сезону і підготовка пропозицій щодо вдосконалення законодавства з питань підготовки об'єктів до осінньо-зимового періоду.

Нагадаємо, раніше уряд пом'якшив вимогу про закачування в підземні газосховища 17 млрд кубометрів природного газу до 1 листопада 2016 року.