ua en ru

Кабмін створив міжвідомчу робочу групу з підготовки до опалювального сезону

Кабмін створив міжвідомчу робочу групу з підготовки до опалювального сезону Фото: Валерій Вощевський

Робочу групу очолить віце-прем'єр-міністр Валерій Вощевський

Кабінет міністрів України створив міжвідомчу робочу групу з підготовки об'єктів паливно-енергетичного комплексу до осінньо-зимового періоду 2015-2016 року. Відповідну постанову №549 від 5 серпня опубліковано на сайті уряду.

"Утворити Міжвідомчу робочу групу з підготовки об'єктів паливно-енергетичного комплексу до осінньо-зимового періоду 2015/16 року і його проходження у складі згідно з додатком", - йдеться в постанові.

Головою робочої групи призначено віце-прем'єр-міністр України Валерій Вощевський. Його першим заступником - міністр енергетики та вугільної промисловості Володимир Демчишин.

У постанові говориться, що міжвідомча робоча група є тимчасовим консультативно-дорадчим органом Кабміну.

"Міжвідомча робоча група утворюється з метою сприяння забезпеченню підготовки об'єктів паливно-енергетичного комплексу до осінньо-зимового періоду 2015/16 років і його проходження, узгоджених дій центральних та місцевих органів виконавчої влади, органів місцевого самоврядування, підприємств, установ і організацій незалежно від форми власності, що здійснюють господарську діяльність в галузях паливно-енергетичного комплексу", - йдеться в документі.

На своїх засіданнях робоча група буде формувати рекомендації, які будуть подані на розгляд Кабміну.

Нагадаємо, прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк доручив керівникам обласних державних адміністрацій створити комісії по підготовці до опалювального сезону.