ua en ru

Яценюк доручив створити в кожній області комісії по підготовці до опалювального сезону

Яценюк доручив створити в кожній області комісії по підготовці до опалювального сезону Фото: прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк

В рамках роботи комісії повинна проводитися аналітика стану розрахунків за електроенергію і газ

Прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк доручив керівникам обласних державних адміністрацій створити комісії по підготовці до опалювального сезону. Про це Яценюк заявив на нараді з керівниками ОДА в Хмельницькому, передає прес-служба Кабінету міністрів України.

"У рамках роботи цих комісій, підкреслив глава уряду, в щотижневому порядку повинна проводитися аналітика стану розрахунків за електроенергію та газ і перевірка інформації про готовність підприємств житлово-комунального господарства. Арсеній Яценюк підкреслив, що питань субсидій та компенсації за тарифами повинні займатися, в тому числі комісії з підготовки до опалювального сезону, які повинні бути створені розпорядженням керівника ОДА", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк доручив створити міжвідомчу групу з питань підготовки до опалювального сезону. Групу очолить віце-прем'єр-міністр України Валерій Вощевський.