ua en ru

Кабмін утворив комісію з реорганізації Держземагентства

Кабінет міністрів України утворив комісію з реорганізації Державного агентства земельних ресурсів.

Кабінет міністрів України утворив комісію з реорганізації Державного агентства земельних ресурсів. Про це йдеться у розпорядженні уряду № 879-р від 23 вересня 2014 р.

Головою комісії уряд затвердив першого заступника голови Державної служби з питань геодезії, картографії та кадастру Артема Кадомського.

Також Кабмін доручив Кадомському затвердити персональний склад зазначеної комісії та забезпечити здійснення заходів, пов'язаних з реорганізацією Державного агентства земельних ресурсів.

Кадомський повинен у шестимісячний строк поінформувати Кабінет міністрів України про результати проведеної роботи.
"Забезпечити здійснення Державним агентством земельних ресурсів повноважень та виконання функцій з реалізації державної політики у сфері земельних відносин та топографо-геодезичної і картографічної діяльності.

Нагадаємо, постановою № 442 від 10 вересня 2014 р. Кабінет міністрів України ліквідував 8 центральних органів виконавчої влади та утворив 7 нових органів виконавчої влади.

Також 10 вересня Кабмін відсторонив Сергія Рудика від виконання повноважень голови Державного агентства земельних ресурсів України.

Розпорядженням № 857-р від 17 вересня уряд призначив Артема Кадомського т.в.о. голови Державної служби України з питань геодезії, картографії та кадастру.