ua en ru

Кабмін ліквідував Академію військово-морських сил ім. Нахімова в Севастополі

Кабінет міністрів постановив ліквідувати Академію військово-морських сил імені П. С. Нахімова (м. Севастополь) та Військово-морський коледж старшинського складу зазначеної Академії.

Кабінет міністрів постановив ліквідувати Академію військово-морських сил імені П. С. Нахімова (м. Севастополь) та Військово-морський коледж старшинського складу зазначеної Академії. Про це йдеться у постанові уряду № 163 від 4 червня 2014 р.

Крім того, Кабмін постановив утворити факультет військово-морських сил Одеської національної морської академії на базі кафедри військової підготовки зазначеної Академії.

Також даною постановою уряд доручив утворити відділення військової підготовки Морехідного коледжу технічного флоту Одеської національної морської академії.

"Установити, що ад'юнкти, курсанти, студенти, у тому числі ті, що навчаються за програмою підготовки офіцерів запасу, військовослужбовці військової служби за контрактом рядового, сержантського та старшинського складу, які навчаються за заочною формою навчання, Академії військово-морських сил імені П. С. Нахімова (м. Севастополь) продовжують навчання в Одеській національній морській академії", - йдеться у документі.

Також курсанти Військово-морського коледжу старшинського складу Академії військово-морських сил імені П. С. Нахімова (м. Севастополь), згідно з постановою, продовжать навчання у Морехідному коледжі технічного флоту Одеської національної морської академії.