ua en ru

Кабмін на наступному засіданні призначить заступника міністра АПК, відповідального за розвиток фермерства

Кабмін на наступному засіданні призначить заступника міністра АПК, відповідального за розвиток фермерства Фото: Володимир Гройсман (kmu.gov.ua)

Гройсман зазначив, що фермерські господарства повинні стати розвиненими

Кабінет міністрів України на своєму наступному засіданні призначить профільного заступника міністра аграрної політики і продовольства, який відповідатиме за розвиток фермерства на селі. Про це сьогодні на засіданні уряду заявив прем'єр-міністр Володимир Гройсман, передає кореспондент РБК-Україна.

"На наступному засіданні уряду ми призначимо, я думаю, колеги не будуть заперечувати, профільного заступника міністра, з якого і ви, і я будемо вимагати реальної роботи", - заявив Гройсман.

За словами прем'єра, також уряд забезпечить один мільярд гривень на цільову підтримку фермерства в Україні. Гройсман зазначив, що фермерські господарства на селі повинні стати розвиненими, а їхня кількість має бути збільшена.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Кабінет міністрів України затвердив концепцію розвитку фермерських господарств та сільськогосподарських операцій в Україні.